• De nummer 1 voor ondernemers
  • Ma - Do van 08:00 - 20:00 bereikbaar
  • Vrijdag van 08:00 - 17:30 bereikbaar
Online Zakelijke Lease
  • (030) 750 86 70

Familiebedrijf en ondernemers in hart en ziel

Wij zijn Terberg Leasing Online. Het online kanaal van de leasemaatschappij Terberg Leasing. Die op haar beurt weer onderdeel is van de Terberg Group. Vanaf 1869 zitten wij in de wereld van mobiliteit. Wat begon als hoefsmid is nu een internationale groep van bedrijven.

Wij komen uit een familie van ondernemers en veel van onze klanten herkennen dat in ons. Zij zijn ook ondernemers of werken bij ondernemende organisaties. Het is ons doel om de klanten in beweging te brengen en te houden door onze innovatieve mobiliteitsoplossingen. Dat doen we als ondernemers onder elkaar. We gaan zelf ook altijd verder. Verder dan u verwacht. Want net als onze klanten hebben wij een hekel aan ‘stilstand’. Letterlijk. Maar ook figuurlijk.

Het leasen is voortgekomen uit onze voormalige auto dealerschappen en verhuur van auto’s. Toen er ruim 45 jaar geleden vraag ontstond naar langdurige verhuur hebben we leasing ‘uitgevonden’. Langdurige inzet van nieuwe auto’s inclusief alle services. Autorijden zonder zorgen en dat is het nog steeds. Alleen gaan wij steeds een stapje verder dan alleen leasen. Wij leasen namelijk aan ondernemers en die vragen ondernemende oplossingen voor hun mobiliteit. En dat… vinden wij nu weer een uitdaging.

Mobiliteitsoplossingen die een ondernemer passen!

Leer ons team kennen

Ontdek Terberg Leasing

 

Onze rijke geschiedenis

Het jaar 1869

history-1869

Johannes Bernardus Terberg

begint een smederij in het Utrechtse dorp Benschop. In de eerste decennia van zijn bestaan breidt het bedrijf uit met een benzinepomp en rijwielhandel.

Het jaar 1970

history-1956

De leasemaatschappij

Terberg Leasing wordt door Wim Terberg opgericht. Vanaf dat moment is Terberg toonaangevend in het leasen van een personenwagen voor zakelijk gebruik.

Het jaar 2016

history-2016

Vernieuwde website

wordt gelanceerd. Een platform volledig gericht op de ondernemer die zijn mobiliteit snel en gemakkelijk wil organiseren. Online zo geregeld.

Ons blog

De Volkswagen I.D. is niet langer een concept en komt over 3 jaar

Dat Volkswagen zich volop gaat richten op elektrisch rijden was wel duidelijk, maar nu wordt ook de daad bij het woord gevoegd. Met de Volkswagen I.D., dat eerder enkel een conceptcar was, wordt de aftrap gegeven voor een reeks aan elektrische wagens die het autorijden zoals we dat kennen moeten veranderen. Althans, als het aan Volkswagen ligt. Het ontwerp is alvast om van te watertanden, en het goede nieuws is dat de Volkswagen I.D. ook echt in productie gaat.
Lees meer »

Mobiliteit voor ondernemers

Wij bieden je zorg en zekerheid

Terberg Leasing is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in leasing. Als een van de tien grootste leasemaatschappijen van Nederland bieden wij oplossingen voor leaseauto´s, wagenparken, bedrijfswagens, mobiliteitsbudgetten en meer.

Terberg Leasing BV 45 jaar